Vastgoedondernemer opgelet:

Onze exclusieve vastgoedbeheerservice bij HelloCity is de perfecte oplossing voor iedere vastgoedondernemer. Laat ons team met ruim 15 jaar ervaring, uw vastgoedbeheer uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Geniet van een zorgeloze service en laat ons uw vastgoedportefeuille optimaliseren.

Diensten

Comercieel beheer

Totaal beheer:  Een combinatie van financieel inzicht, technische expertise en maximale optimalisatie van uw vastgoed.

Financieel beheer

Het beheren van uw financiële geldstromen omtrent de verhuur van uw vastgoed.

Technisch vastgoedbeheer

Onze toegewijde technische dienst staat 7 dagen per week klaar om u te ontzorgen.

VvE-Beheer

Uw partner bij het onderhoud en het administratief,  bouwkundig en financieel beheer van uw complex. 

Juridische zaken

HelloCity neemt juridische zaken serieus en daarom werken we samen met Bouwmeesters Advocaten.

Bouwbegeleiding

Het begeleiden van uw verbouwing en het aansturen van HelloCity’s eigen bouwteam.

Succesverhalen

01

UTRECHT, ANTON GEESINKSTRAAT

In de beroemde voormalige sportschool, van de al even bekende judoka Anton Geesink, in Ondiep (Utrecht) is HelloCity betrokken vanaf de start van de bouw tot aan het volledig verhuren van de 24 luxe gemeubileerde appartementen bij oplevering in december 2022. Momenteel verzorgd HelloCity het volledige beheer en de verhuur van dit complex.

02

UTRECHT, ZUSTERSFLAT

Sinds 2014 doet HelloCity het financieel en technisch beheer van de Zusterflat en tevens de volledige verhuur daarvan. In de loop der jaren is er op commercieel vlak meeholpen aan het toevoegen van waarde met het creëren van extra zelfstandige studio’s en appartementen. In 2018 zijn op beide torens een opbouw gerealiseerd, waarbij HelloCity de rol als bouwbegeleider op zich heeft genomen.
03

UTRECHT, OUDEGRACHT

Centraal gelegen aan de Oudegracht in Utrecht ligt dit goed onderhouden beleggingspand. Het is verdeeld in een winkel en 7 appartementen. HelloCity voert het volledige beheer en de verhuur daarvan uit. Momenteel wordt elke unit bij mutatie gerenoveerd, HelloCity neemt hierbij de rol als bouwbegeleider op zich.
04

UTRECHT, STAALSTRAAT

HelloCity heeft de eigenaar van dit pand voorzien van een advies ten behoeven van het optimaliseren van het rendement op deze aankoop. In samenwerking met Covast Projectontwikkeling is het volledige pand gerenoveerd en omgetoverd tot 5 luxe appartementen. HelloCity voert hier het volledig beheer op uit en doet tevens de verhuur.

05

HARDERWIJK, DE POSTERIJ

Vanaf 2018 heeft HelloCity meegeholpen aan de ontwikkeling van de Posterij, een appartementen complex van 62 appartementen. Tot aan de oplevering in 2020 is er op commercieel vlak meegedacht over de optimalisatie van de verhuur. HelloCity heeft er voor gezorgd dat bij oplevering van het complex, elke unit was verhuurd. In de jaren daarna is HelloCity verantwoordelijk geweest voor het financiële en technische beheer en de verhuur.

Wat kan HelloCity betekenen voor vastgoedondernemers?

Voor investeerders die streven naar een zorgeloze vastgoedportefeuille, biedt HelloCity een unieke kans. Ons professionele team staat klaar om het beheer van uw vastgoedinvesteringen op zich te nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen vakgebied. Met HelloCity aan uw zijde, kunt u met volle vertrouwen streven naar maximale optimalisatie van uw vastgoedportefeuille, terwijl wij de taken van vastgoedbeheer voor u uit handen nemen. Kom in contact met ons en ontdek hoe HelloCity uw vastgoedvisie tot leven kan brengen!

Contact

Laat ons team u ontzorgen en geniet van een zorgeloze vastgoedbeheer service bij HelloCity. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever zelf contact opnemen? Bel met onze expert Mike.

Of liever zelf contact met ons opnemen: