Succesverhalen

01

UTRECHT, ANTON GEESINKSTRAAT

In de beroemde voormalige sportschool, van de al even bekende judoka Anton Geesink, in Ondiep (Utrecht) is HelloCity betrokken vanaf de start van de bouw tot aan het volledig verhuren van de 24 luxe gemeubileerde appartementen bij oplevering in december 2022. Momenteel verzorgd HelloCity het volledige beheer en de verhuur van dit complex.

02

UTRECHT, ZUSTERSFLAT

Sinds 2014 doet HelloCity het financieel en technisch beheer van de Zusterflat en tevens de volledige verhuur daarvan. In de loop der jaren is er op commercieel vlak meeholpen aan het toevoegen van waarde met het creëren van extra zelfstandige studio’s en appartementen. In 2018 zijn op beide torens een opbouw gerealiseerd, waarbij HelloCity de rol als bouwbegeleider op zich heeft genomen.
03

UTRECHT, OUDEGRACHT

Centraal gelegen aan de Oudegracht in Utrecht ligt dit goed onderhouden beleggingspand. Het is verdeeld in een winkel en 7 appartementen. HelloCity voert het volledige beheer en de verhuur daarvan uit. Momenteel wordt elke unit bij mutatie gerenoveerd, HelloCity neemt hierbij de rol als bouwbegeleider op zich.
04

UTRECHT, STAALSTRAAT

HelloCity heeft de eigenaar van dit pand voorzien van een advies ten behoeven van het optimaliseren van het rendement op deze aankoop. In samenwerking met Covast Projectontwikkeling is het volledige pand gerenoveerd en omgetoverd tot 5 luxe appartementen. HelloCity voert hier het volledig beheer op uit en doet tevens de verhuur.

05

HARDERWIJK, DE POSTERIJ

Vanaf 2018 heeft HelloCity meegeholpen aan de ontwikkeling van de Posterij, een appartementen complex van 62 appartementen. Tot aan de oplevering in 2020 is er op commercieel vlak meegedacht over de optimalisatie van de verhuur. HelloCity heeft er voor gezorgd dat bij oplevering van het complex, elke unit was verhuurd. In de jaren daarna is HelloCity verantwoordelijk geweest voor het financiële en technische beheer en de verhuur.