Diensten

Klik hieronder op een van onze diensen voor meer informatie

Commercieel beheer
Volledige ontzorging van uw vastgoedbelegging van A tot Z.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die het volledige beheer van uw commerciële vastgoedportefeuille op zich neemt? Zoek niet verder, want HelloCity staat klaar om uw belangen te behartigen en uw investeringen te optimaliseren. Wij begrijpen dat commercieel beheer meer is dan alleen financiën; het vereist een combinatie van financieel inzicht, technische expertise en doeltreffende marketing. HelloCity neemt de verantwoordelijkheid voor het gehele verhuurproces, van het opstellen van waterdichte contracten tot het uitvoeren van online marketingcampagnes.

Commercieel Beheer als Kunstvorm
Bij HelloCity geloven we dat commercieel beheer een kunstvorm is waarbij elk detail van cruciaal belang is. Ons team van professionals staat garant voor een naadloos en efficiënt verhuurproces. We hebben niet alleen de nodige technische knowhow, maar ook een diepgaand begrip van de vastgoedmarkt. Onze in-house verhuurmakelaar is uw betrouwbare partner, die zich bezighoudt met de ontwikkeling van verhuur-bevorderende activiteiten, nauwlettend de expiratiedatums van huurcontracten bewaakt en rendementsanalyses uitvoert bij renovaties. Met HelloCity kunt u erop vertrouwen dat uw investeringen in goede handen zijn.

Betrouwbaar Team van Aannemers
HelloCity onderscheidt zich door het hebben van een vast team van ervaren aannemers die tegen scherpe prijzen kwalitatief hoogwaardige diensten leveren. Wij begrijpen dat het waarde vermeerderen van uw beleggingsobjecten essentieel is voor het behalen van optimaal rendement. Ons team staat paraat om u te ondersteunen bij renovaties en waardevermeerderingsprojecten. Samen met onze uitgebreide kennis streven wij naar het hoogst mogelijke rendement, altijd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Waterdichte Contracten en Online Marketing
Het opstellen van juridisch waterdichte contracten is een cruciaal onderdeel van ons dienstenaanbod. HelloCity zorgt ervoor dat uw belangen als verhuurder volledig beschermd zijn. Wij nemen de zorg voor complexe juridische documentatie uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw vastgoedbeleggingen.

Daarnaast begrijpen wij dat online aanwezigheid en marketing van vitaal belang zijn in de huidige markt. HelloCity zet doeltreffende online marketingcampagnes op om uw vastgoedportfolio onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en strategieën, zorgen wij ervoor dat uw vastgoed opvalt in de competitieve markt.

Optimalisatie volgens Wet- en Regelgeving
HelloCity hecht veel waarde aan de naleving van wet- en regelgeving. Ons team van experts volgt nauwlettend de veranderingen in de vastgoedwetgeving en zorgt ervoor dat uw investeringen altijd in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften. U kunt vertrouwen op HelloCity om u te begeleiden door de complexe juridische aspecten van vastgoedbeheer.

In samenwerking met HelloCity kunt u met een gerust hart uw l vastgoed laten beheren, wetende dat u een toegewijde partner heeft die streeft naar optimaal rendement, kwaliteit en volledige transparantie.

Financieel beheer
Het beheren van uw financiële geldstromen omtrent de verhuur van uw vastgoed.

Bij HelloCity erkennen we dat vastgoedbeheer niet slechts om gebouwen draait, maar ook om zorgvuldig financieel beheer. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om u volledig te ontzorgen bij het verhuren van uw vastgoed, met bijzondere aandacht voor alle financiële aspecten van uw investering.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor verschillende cruciale aspecten:

  • Het innen van huurpenningen.
  • Jaarlijkse huurindexering om ervoor te zorgen dat uw inkomsten in lijn blijven met de markt.
  • Actieve begeleiding bij huurachterstanden, met proactieve maatregelen voor financiële stabiliteit.
  • Tijdige betaling van lasten en servicekosten.
  • Het nauwlettend bewaken van WOZ-aanslagen en verzekeringspolissen om aan alle vereisten te voldoen.
  • Deskundige begeleiding bij de afhandeling van waarborgsommen voor een soepel proces.

Ons team staat altijd klaar voor direct contact met huurders, vooral als het gaat om financiële vragen. Wij begrijpen dat een transparante communicatie essentieel is voor een succesvolle samenwerking.

HelloCity biedt meer dan alleen vastgoedbeheer; wij bieden gemoedsrust. Vertrouw op ons om uw financiële zaken met betrekking tot vastgoedbeleggingen professioneel te regelen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons financieel vastgoedbeheer.

Technisch vastgoedbeheer
voor conform, duurzaamheid en veiligheid.

Onze toegewijde technische dienst staat 7 dagen per week klaar om u te ontzorgen door kleine technische problemen snel op te lossen en voortdurend toezicht te houden op de staat van uw vastgoedbelegging. Bij HelloCity begrijpen we het belang van een goed functionerend technisch team, en daarom hebben we een vaste schil van meer dan 5 aan- en onderaannemers, samen met een ervaren huismeester, die ons technisch team vormen.

Onder ons technisch beheer vallen diverse essentiële diensten:

Afhandeling van kleine technische calamiteiten: Onze experts staan paraat om snel en efficiënt kleine technische problemen op te lossen, zodat u er geen omkijken naar heeft.
Coördinatie en communicatie met servicemonteurs, loodgieters en aannemers: Wij zorgen voor een naadloze samenwerking met vakmensen om grotere technische uitdagingen aan te pakken.

Administreren en verrekenen van kosten: Wij nemen de administratieve last van u over door de gemaakte kosten van service- en reparatieopdrachten te verrekenen met de geïnde huurpenningen.

Bouwkundige inspectie en onderhoudsplan: Ons team voert regelmatige bouwkundige inspecties uit en kan optioneel een gedetailleerd onderhoudsplan en -begroting opstellen om de levensduur van uw vastgoed te optimaliseren.

Technische rapportage van onderhoudswerkzaamheden: Wij voorzien u van gedetailleerde rapportages over alle uitgevoerde technische onderhoudswerkzaamheden.

Aanvragen onderhoudsoffertes en controle op werkzaamheden: HelloCity neemt de leiding bij het aanvragen van onderhoudsoffertes, houdt toezicht op opgedragen werkzaamheden en voert kwaliteitscontroles uit bij oplevering.

Bij HelloCity geloven we in proactief technisch vastgoedbeheer dat verder gaat dan het oplossen van problemen. Wij streven ernaar om uw vastgoed in optimale staat te houden en waarde toe te voegen aan uw investering. Ontdek vandaag nog de voordelen van ons uitgebreide technisch vastgoedbeheer. 

Verhuur

Of u nu een woning, kantoorruimte of ander vastgoed wilt verhuren, HelloCity biedt uitgebreide diensten voor zowel residentieel als commercieel vastgoed. Bij ons gaat verhuur verder dan simpelweg het vinden van een huurder; het is een volledig traject dat wij met zorg en expertise beheren.

Bij HelloCity ziet het complete verhuurtraject er als volgt uit:

Online Plaatsen en Fotografie: Wij beginnen met het online plaatsen van uw object, waarbij indien nodig nieuwe foto’s worden gemaakt om uw vastgoed optimaal te presenteren.
Bezichtigingen Inplannen en Uitvoeren: Wij zorgen voor het inplannen en uitvoeren van bezichtigingen, waar potentiële huurders de kans krijgen uw vastgoed persoonlijk te ervaren.

Geavanceerd Screeningsproces: Ons geavanceerde screeningsysteem controleert huurders grondig via DigiD, waarbij alle persoonsgegevens en salarisgegevens worden gecontroleerd voor een weloverwogen beslissing.

Huurovereenkomst Opstellen: Wij verzorgen het opstellen van de huurovereenkomst, waarin alle relevante voorwaarden en afspraken worden vastgelegd. Onze huurovereenkomsten zijn allemaal door onze in-house jurist opgesteld en voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Inspecties: HelloCity begeleidt de oplever-, voor- en eindinspecties om ervoor te zorgen dat uw vastgoed in optimale staat verkeert en dat duidelijk is wie welke (herstel)kosten voor zijn of haar rekening krijgt.
Voor onze diensten rekent HelloCity een courtage van één maand totale huur per mutatie, met een minimum van € 850,- exclusief BTW. Het is belangrijk op te merken dat prijzen kunnen variëren bij de verhuur van totale portefeuilles.

Bij HelloCity geloven we in transparantie, expertise en klanttevredenheid. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw vastgoedverhuur, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

 

Juridische zaken
HelloCity neemt juridische zaken serieus en daarom werken we samen met Bouwmeesters Advocaten.

De ervaren advocaten van Bouwmeesters zijn gespecialiseerd in Vastgoedrecht en bieden niet alleen deskundig advies, maar staan ook klaar om te procederen indien nodig.

Vastgoedrecht kan complex zijn, en de expertise van Bouwmeesters Advocaten zorgt ervoor dat onze klanten juridisch worden bijgestaan op hoog niveau. Of het nu gaat om contracten, geschillen, huurrecht of andere juridische aspecten binnen vastgoed, zij hebben de kennis om HelloCity en haar klanten te begeleiden.

Wat onze samenwerking extra bijzonder maakt, is het aangepaste tarief dat Bouwmeesters Advocaten aanbiedt aan HelloCity klanten. Dit betekent dat hoogwaardig juridisch advies toegankelijk is voor onze cliënten, waardoor ze met vertrouwen de juridische aspecten van hun vastgoedtransacties kunnen benaderen.

Wilt u meer weten over de juridische diensten van Bouwmeesters Advocaten en hoe dit uw vastgoedtransacties kan versterken? Bezoek de website op https://bouwmeestersadvocaten.nl/ voor gedetailleerde informatie en neem de eerste stap naar juridische zekerheid met HelloCity.